onsdag 25 november 2009

Bröllopsmässa Harrogate EnglandEleganten åkte på bröllopsmässa till England, Harrogate. Det var en resa ut över det vanliga. England är så härligt engelskt.(Jane fnyser åt mig när jag säger så, tycker på något vis att det är självklart.) Kommer man ut på lands byggden så ser allt k-märkt ut. Stora fält med gräs och får, små underbara byar med stenhus. Inte ett enda avvikande hyreshus i betong, bara ren idyll.

Själva mässan var enorm. Där var klänningar, smycken och skor i fantastiska mängder. Otrolit vackra kreationer men även tråkiga och fula. Här fanns mängder för alla smaker. Det är nog det lyxigaste jag någonsin upplevt. Vi slog oss ner vid bord i de olika montrarna fick oss något att dricka och sedan var det bara att välja ut de klänningar vi tyckte om. Då tog en modell på sig dem och visade upp dem live. Härligt. Sen var det bara att beställa. (Allt ser snyggt ut på rätt modell).Något att tänka på innan de kommer hem till Sundsvall. Äsch modeller är vi allihopa.

Hotellet var gammeldags och vackert i sten. Där var trappor med härligt gräsliga heltäckningsmattor (blommiga så klart). Trapporna var så runda att vi nästan rullade ner för dem. Korridorerna vindlade sig till höger och vänster, utan rumsnummeranvisningar hade man behövt karta och kompass. Golvet gungade och knakade hemtrevligt och hypnotiserade en med sin blommiga matta. Jag gick fel massor av gånger och kom ner på nya ställen i hotellet. Men alla vägar leder till Rom ( eller lobbyn på ett eller annat sätt).

Vi var på en helt fantastisk Halloween fest som Forever Yours hade ordat. Det är garanterat den läckraste fest jag nånsin varit på. Där var en otrolig buffe med kött, fisk och skaldjur. Efteråt var den efterrättsbuffe med dignade fat av frukt, ost och kex. Där fanns cupcakes i glada färger med glitter på (dom var goda). Nere på discot var det stånd med cottoncandy och grasserade äpplen. Läckert.

Det blev en intensiv, inspirerande och rolig resa med mycket trötta fötter.

Kerstin bland bröllopsklänningar och heltäckningsmattor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar